Ohjaajat

Lahden taijiklubin ohjaajina toimivat lajin edistyneet harrastajat vapaaehtoispohjalta. Pääohjaajien lisäksi harjoituksissa voivat avustaa seuran edistyneet jäsenet. Järjestämme vuosittain myös syventävää opetusta ulkopuolisten mestarien johdolla.

Chen-taiji

Rami Halinen ja Simo Orola ovat harrastaneet taijia pitkään (Rami vuodesta 1994, Simo vuodesta 2002), ja kokeilleet vuosien varrella taijin useita eri tyylisuuntia. Rami ja Simo opettavat chen-taijin Yilu- ja Erlu-sarjoja sekä chenin asemuotoja, ja heidän tärkeimpiä opettajiaan ovat olleet Liu Shaohua ja John Hacklin. Lahden taijiklubissa molemmat ovat opettaneet sen perustamisesta alkaen vuodesta 2005.

Yang-taiji (moderni yang)

Pasi Tiitinen ohjaa yang-taijin 24 ja 40 liikkeen sarjoja sekä 42 liikkeen Quan-yhdistelmäsarjaa. Asesarjoista Pasi ohjaa 32 ja 42 liikkeen miekkasarjoja sekä Wu-sapelisarjaa. Pasi on opettanut Oulussa vuosina 2008–2015 mm. Yang-tyylin 24 liikkeen sarjaa. Pasin tärkein opettaja on Zhang Fang (Helsingin Wushu ry).

Tung-taiji (klassinen yang, ks. taichichuan.fi ja tungkaiying.com/)

Timo Mäkelä opettaa tung-taijin (klassinen yang-tyyli) pitkää liikesarjaa sekä ohjaa pariharjoituksia (tuishou) sekä muita soveltavia harjoituksia. Timo opettaa Lahden taijiklubin lisäksi myös Tai Chi Chuan ry:ssä Helsingissä, ja hänen tärkeimmät opettajansa ovat Rami Salo, Chen Wei Tung sekä Tung Kai Ying.