Uncategorized

Lahden Taijiklubi ry:n viralliset, mutta täysin vapaamuotoiset KESÄTREENIT alkavat taas!

MAANANTAISIN klo 18.00 alkaen harjoitellaan Elielinkadun Radiomäen puoleisella hiekkakentällä, virallisena ohjelmana yangtyylin klassinen liikesarja sekä Tung-koulun liikesarjat, myös muut harrastajat, löytävät tilaa jos haluavat. 

KESKIVIIKKOISIN klo 18.00 alkaen paikkana on tuttu Felmannin puisto, suihkulähteen alapuolen hiekkakenttä & nurmi, virallisena ohjelmana chentyylin liikesarjat sekä modernin yangtyylin liikesarjat & qongfu viuhka, kaikille löytyy tilaa jos haluaa muutakin tehdä. Vain kaatosade estää treenit. Ohjaajat lomailevat ja harrastavat muitakin kesä-aktiviteetteja, joten vetäjätakuuta ei anneta, valmistaudu tekemään liikkeitä itsenäisesti, se on tärkein osa taijin oppimista! 
Elokuun loppuun mennään näillä, tervetuloa myös kaikki yhdistykseen kuulumattomat kokeilemaan taijia! KORONAN aikana pidämme treeneissä turvavälit ja vältetään kosketusta toisiin! Yli 10 hengen ryhmän muodostuessa käytetään isompaa aluetta. Jätä treenit väliin jos sinulla on flunssan oireita tai muuta koronaan viittaavaa.

Rami

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *