Lahden Taijiklubi ry

Taiji-kesä 2018
Kesällä Lahden taijiklubi harjoittelee tuttuun tapaan Felmannin puistossa Lahden keskustan tuntumassa. Kesäharjoittelumme ovat vapaamuotoisia, niihin voi tulla vapaasti kokeilemaan miltä taiji tuntuu. Tarkempaa perehtymistä taijin liikesarjoihin tarjoamme kuitenkin taas syyskuussa alkavilla peruskursseilla (ainakin chentyylin taijin peruskurssi on suunnitelmissa). 

Vetäjä-takuuta emme kesätreeneissä pysty takaamaan myöskään vakiintuneille jäsenillemme, vaikka vetäjät pyrkivätkin  tulemaan paikalle mahdollisuuksien mukaan. Eli kannattaa varautua harjoittamaan liikesarjoja myös itsenäisesti. Kaatosadevaraus, pikku kuurot, pilvinen tai viileä sää ei ole este aktiiviselle taiji-ihmiselle!
  • Maanantaisin klo 18.00 - n. klo 19.30 yangtyylin klassinen liikesarja & Tung-koulun liikesarjat
  • Keskiviikkoisin klo 18.00 - n. klo 19.30 chentyylin liikesarjat sekä modernin yangtyylin liisesarjat

 
TAIJI-TUTUSTUMISPAKETTI: Järjestämme tilauksesta yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden tutustua taijiin ja sen perusharjoituksiin. Hinta tällaiselle, enintään 2 tunnin tutustumiskerralle on 120€ + 60€ jokaista täyttä 50 henkeä kohden (+ mahdollisesti tarvittava harjoittelutilan vuokra sekä matkakulut Lahden ulkopuolisiin tilaisuuksiin). Tähän pakettiin kuuluu lajiesittelyt (chen- ja/tai yang-tyylin taiji), qikong- ja taijin perusharjoitteita sekä taijiliikesarjojen valikoituja osia.

 
 
 
 

INFO: Tiedustelut harjoituksista, tutustumispaketista, kysymykset syksyn alkeiskurssista: yhteystiedoissa olevasta puhelinnumeroista tai sähköpostitse: info(at)taijiklubi.fi
 
Tervetuloa taijin kiehtovaan maailmaan!